Met deze hete dagen hoef je geen uitgebreide blogs te verwachten, ik pas mij aan het tempo van Jochem, een vriendje van Happy, aan. Voordeel met Jochem is dat je niet hoeft te bukken om hem te aaien en dat komt met dit weer heel goed uit 🙂
Echt zo’n dag dat alles op een slakkegangetje ging.
Onderweg even een beetje zon pakken.
Met dit weer moet je niet alleen veel drinken, maar ook aan de vitamientjes denken. Hier krijg je vitamientjes vers van het mes, hmmm heerlijk.
Thuis gekomen lekker op het terras zitten met mijn favoriete zomerdrankje, Campari-orange.
Bij de visboer kreeg ik spontaan trek in mosselen en tja wat doe je dan. Inderdaad mosselen kopen en dit keer eens koken in Hortusbier. Ik denk dat Benjamin van Pronck Bier nu uit zijn vel springt en roept dit is om te drinken niet om te koken. Nou laat ik je dit zeggen mosselen gekookt in Hortus bier is heerlijk en het restant tijdens het koken opgedronken, dus twee keer plezier van.
Oh nog een tip, de lekkerste kruidenboter maak je met deze kruidenbotermix, te koop bij onder andere de Sligro.
Lekker mosselen, stokbrood, Campari en het zonnetje.
Het kleine beetje dat over bleef, morgen lekker bakken als hartig hapje.
Ohhh wat kan het leven toch lekker zijn, zelfs in corona tijd 🙂
5 reacties
je zorgt goed voor jezelf, dat is duidelijk. Had van de week nog mensen uit Leiden in de winkel. Ze kende wel de Leidseglibberpuntnl, maar niet emile. Dat vond ik vreemd. Dus ik heb ze op hun hart gedrukt dat ze toch eens beter om zich heen moeten kijken en als ze je zien even de groeten moeten doen.
Love As Always
Di Mario
Een advies voor die visboer is toch om dat bord te wijzigen van kunnen naar mogen… En mosselen, jammie, en dat mag dan ipv bier ook witte wijn zijn.
In plat leids: 4 gastuh kenne gelijk naar binne of met 4 maggie binnuh zijn 😂😉
Heerlijk…die pan mosselen met de R van coRona 🍻
Mosselen en ik zijn geen vrienden maar ik zie met plezier dat je jezelf ook weet te verwennen.
In Brabant zeggen ‘Aogge oe eige nie kietelt, lachte nooit’. Goed bezig, LG